dijous, 19 de març del 2015

Espanya, exclosa de la minicimera internacional sobre Grècia

19/03/2015

ECONOMIA

Rajoy mira de treure-hi transcendència i diu que no se sent molest perquè no l'hagin convidat.


Xavier Lladó



Rajoy amb la comitiva, avui a Brussel·les


El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha dit que "no" se sent molest per la minicimera sobre Grècia que se celebra aquest dijous en format reduït en els marges del Consell europeu, i de la qual Espanya ha estat exclosa.

A la trobada, en canvi, hi són presents els líders d'Alemanya, França, Grècia i els dirigents de les institucions europees.


"No crec que sigui determinant (la cimera sobre Grècia). Determinant és el que digui l'Eurogrup, que és on es prenen les decisions per unanimitat", s'ha excusat el president del govern espanyol a la premsa a Brussel·les, a la seva arribada a la tradicional reunió de líders del Partit Popular Europeu que precedeix al Consell europeu.

El primer ministre belga, Charles Michel, sí que ha criticat la reunió de format reduït i ho ha considerat un "problema" perquè la situació de Grècia afecta a molts Estats membres, segons ha explicat en declaracions al diari 'Le Soir'.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/espanya_exclosa_de_la_minicimera_internacional_sobre_grecia_107328.php

1 comentari :

Eduard Nogués ha dit...

"No crec que sigui determinant (la cimera sobre Grècia). Només és el començament..... és per que es vagi acostumant que España pinta poc i pintarà menys.