dijous, 19 de març del 2015

El PP anuncia un boicot a Amadeu Altafaj

19/03/2015

UNIÓ EUROPEA

L'eurodiputat Santiago Fisas retreu al representant permanent català davant la UE que defensi la independència.


Xavier Lladó



Amadeu Altafaj


El PP ha anunciat un boicot a Amadeu Altafaj. L'eurodiputat Santiago Fisas s'ha negat a reunir-se amb el representant permanent de la Generalitat davant la Unió Europea. Ha respost per carta una invitació d'Altafaj on retreu al representant permanent català davant la UE que defensi la independència. Assegura que "no participarà en cap acte que organitzi" perquè no se sent representat per la política de separació que defensa.



Carta de l'eurodiputat












"Com vostè pot comprendre, no em sento representat de cap manera per aquesta política que defensa amb un projecte de separació i divisió de la societat catalana i, per tant, mentre mantingui aquest títol i la seva política, lamento no poder participar en cap acte que organitzi", diu breument Fisas en una misiva senzilla, sense l'habitual salutació cordial.

Altafaj havia convidat Fisas a una reunió la setmana que ve amb els altres vuit eurodiputats catalans: Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall (ERC-NeCat), Ramon Tremosa i Francesc Gambús (CiU), Javier Nart i Juan Carlos Girauta (Ciutadans), Ernest Urtasun (ICV) i Javi López (PSC).


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/03/el_pp_anuncia_un_boicot_a_amadeu_altafaj_107327.php