divendres, 13 de març del 2015

El poliglotisme col·lapsa Ciudadanos

Divendres, 13 de març de 2015 10:40 h

El partit de Rivera hauria de tornar al model de monolingüisme que predica el seu referent Francisco Caja, amb el que ens entenem tots, per no incórrer en errors.


Ciutadans disputarà l'alcaldia a Oriol Junqueras d'un poble anomenat "Sant Vicençs del Horts"


Dimarts 10 de març va tenir lloc la presentació d’un alcaldable de Ciudadanos, Santos Mateo, que afirmava presentar-se al poble on governa el líder d'ERC, Oriol Junqueras, per segons ell, alliberar-lo del seu ànim separatista. 

Dissortadament però, el poble no coincidia exactament amb el que governa el president d’ERC. Tal i com mostra la foto, el poliglotisme de ciutadans en aquest municipi del Baix Llobregat ha jugat una mala passada a la formació, que diu optar a l’alcaldia de “Sant Vicençs del Horts” segons el plafó que apareix darrere de la fotografia del candidat.


El president del grup local, afegia que l’actual govern municipal “no reflectia la realitat dels ciutadans del municipi”, i ha aprofitat per defensar un model de gestió que sigui “net, transparent i al servei de tots els ciutadans”. 

No ha concretat per això si es referia a Sant Vicenç dels Horts, o a “Sant Vicençs del Horts”. Resulta ben trist no saber ni escriure el nom del municipi pel qual et vols presentar i que pretens governar.


Enllaç noticia :