divendres, 20 de febrer del 2015

Vila d'Abadal: "Si no fem la independència Espanya ens ho robarà tot"

20/02/2015

PLEBISCITÀRIES

El president de l'AMI afirma que "el 24-M s'ha de demostrar la força independentista"


Bernat Vilaró



 El president de l'AMI, Josep Maria Vila d'Abidal. Foto: AMI


El president de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha afirmat avui que el procés sobiranista està tirant endavant gràcies a "un full de ruta clar" dels grups independentistes i que, "si no fem la independència, Espanya ens ho robarà tot, tant la llengua com les escoles, les empreses i la innovació".

En una conferència d'Òmnium Cultural a Berga, Vila d'Abadal s'ha mostrat convençut que les eleccions del proper 27 de setembre seran plebiscitàries i constitucionals. A més, ha destacat la força de la
societat civil per tirar endavant el procés, i ha remarcat que pel 27-S "cal que tots els partits portin al programa un mateix punt per la independència".

"Si no, si els partits no fan la seva feina, l'ANC jugarà", ha avisat. A més, el president de l'AMI ha assegurat que el paper dels municipis serà clau de cara a la independència, i que en aquest sentit les eleccions municipals del 24 de maig s'han d'entendre com "una demostració de força de l'independentisme a Catalunya".


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/vila_d_abadal_si_no_fem_la_independencia_espanya_ens_ho_robara_tot_106556.php