divendres, 20 de febrer del 2015

Carulla: "Primer, la independència. Després ja negociarem com serà"

20/02/2015

INDEPENDÈNCIA

Forcadell: "Com més ajuntaments sobiranistes hi hagi després de les municipals, més possibilitats d'èxit hi haurà pel 27-S"


Bernat Vilaró



Montserrat Carulla


L'actriu Montserrat Carulla va dir ahir que n'està tipa dels debats i que, "primer, cal fer la independència. Després ja negociarem com serà". En la tertúlia d'ahir a la nit al programa '.Cat' de TV3, Carulla va afegir que "parlem massa de discurs polític i jo visc amb la il·lusió del que el poble demana".

"Per què sóc independentista? A vegades m'ho pregunto", va dir l'actriu. "Jo sóc independentista, sobretot, per totes les víctimes del franquisme i els exiliats", va argumentar al programa.

El lideratge de l'ANC


D'altra banda, l'encara presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, va opinar també en aquest debat que, de l'1 al 10, "l'independentisme té ara una salut d'un notable alt, un 7-8". "Com més ajuntaments sobiranistes hi hagi després del 24 de maig, més possibilitats d'èxit hi haurà pel 27-S", va sentenciar.

"No tinc cap dubte que el 27 de setembre hi hauran eleccions plebiscitàries. No hi ha pas cap altra solució", va afegir. "Si seré diputada el 28-S? En principi no", va explicar Forcadell, que va reiterar la importància del paper de la societat civil i de l'ANC en el moment actual: "Tornarem a ser decisius", va manifestar.






Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/carulla_primer_la_independencia._despres_ja_negociarem_com_sera_106548.php