dimarts, 10 de febrer del 2015

Sala i Martín: “el gran perdedor de la compareixença d’ahir va ser el Parlament de Catalunya”

Dimarts, 10 de febrer de 2015 10:25 h

El professor compara “l’espectacle” de la Comissió Pujol d’ahir amb una mala tertúlia de Marhuenda i Inda





Xavier Sala i Martín  ha fet una contundent valoració de la compareixença d’Artur Mas a la Comissió del cas Pujol. A la tertúlia de RAC1 d’aquest dimecres, Sala i Martín ha assegurat que “el gran perdedor de la compareixença d’ahir va ser el Parlament de Catalunya”, i ha titllat la intervenció dels diputats que interpel·laven Mas, de ser una mena de “selfie indecent posant el cap a veure qui el tenia més gros”. 

El professor ha criticat que els diputats no anaven preparats que no han fet els deures i que “només estaven disposats a matxacar el president” fent preguntes embolicant la troca com fan a les  televisions d’Espanya i a les tertúlies, ha considerat.  

“Que els mateixos polítics es fiquin en aquests fangars perjudica el parlament de Catalunya”


Sala i Martín ha criticat que el mateixos diputats hagin muntat “aquest merder” fent  acusacions generalitzades sense cap mena de fonaments. “No es poden muntar espectacles fent acusacions vagues sense fonaments al Parlament de Catalunya. La Comissió va ser un gran circ en el que es va fer una cosa detestable que passa a tota Espanya a les televisions i a les tertúlies”, ha dit el professor, que ha comparat l’espectacle amb el que fan habitualment Marhuenda o Inda a les tertúlies, que és la tècnica de l’embolica que fa fort, mencionar una sèrie de cassos i vincular-ho tot, com van fer ahir Rivera i Herrera.


Enllaç noticia :