dimecres, 4 de febrer del 2015

Guerra bruta de CiU contra ERC a les xarxes

Avui a les 12:13h.

La decisió dels republicans de fer comparèixer Mas a la comissió Pujol reobre les tensions

 

 




La decisió d’Esquerra de fer comparèixer el president Mas a la comissió d’investigació del cas Pujol ha reobert, a internet, les tensions amb CiU.
A les xarxes socials ha començat a circular una imatge amb una foto d’Oriol Junqueras i el logo d’ERC amb la frase: “Fracassant i fent fracassar Catalunya des de 1931”.
La imatge va començar a circular l’endemà de la decisió d’ERC de votar a favor de la compareixença del president Artur Mas a la comissió d’investigació del frau fiscal.
El canvi de parer dels republicans, fins llavors hi havien votat en contra, es va saber el passat dia 26, però va enfurismar CiU perquè, al matí, van pactar amb CiU un increment d’uns 100 milions als Pressupostos a canvi del suport.
ERC va anunciar a la tarda, arran de les noves revelacions sobre el cas ITV, que donava suport a la compareixença del president a la comissió d’investigació sobre el frau fiscal.
La decisió va caure com una bomba a CiU. El propi portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa de Consell Executiu de dimarts ja va insinuar que anava contra el procés sobiranista i que deixava a l’aire les eleccions previstes pel 27-S.
Els republicans i els convergents ja van estar a mata-degolla durant els set anys de tripartit perquè CiU no va entendre mai que donessin suport primer a Pasqual Maragall i després a José Montilla.
Enllaç noticia :

4 comentaris :

Anònim ha dit...

Els de CiU no van ser els unics que mai van entendre que ERC dongués abans el seu suport al PSOE que a CiU... Aquell va ser l'ultim cop que vaig votar ERC.

Anònim ha dit...

ERC ha enviat a la merda el procés. Passarà a la història com un partit botifler.

Anònim ha dit...

ERC és i ha sigut sempre l'únic partit netament independentista, si realment els prens per botiflers tens una idea molt equivocada del que significa. Si ERC hagués tingut mai majoria absoluta ja seriem independents, CiU ha gaudit de majoria absoluta molts cops i mira on estem. Quanta ignorància!!

Referent als pactes amb el PSC, el de Montilla va ser un error, al igual que CiU donant suport i govern al PP a Madrid, amb Pasqual Maragall? No ho va ser, ERC era minoritari i no pots éssent minoritari lluitar per la independència, és de calaix, llavors entra el socialisme, que com a partit d'esquerres és millor que CiU en l'àmbit social, respecte a l'àmbit nacional, hi va haver grans millores en l'autogovern (recordo que la independència era una opció minoritària i no tenia suport electoral) com el nou Estatut, que per cert, un dels motius de no progressar va ser que un Sr. anomenat Artur Mas va negociar a esquenes a Madrid i va pactar-ne una versió retallada a canvi de que Pasqual Maragall no repetís com a candidat socialista (d'allí el Montilla). Així que, menys demagògia, recordar la història tal i com és i no creure tots el que volen vendre els convergents rebordonits que veuen com se'ls desmunta el partit entre corrupteles i altres coses.

Rosa Mary ha dit...

Els de CiU van plagiar l'slogan de Uriel Beltran que per cert el van obligar que no tornés a repetir el de " Espanya ens roba " i ara repeteix CiU. Plagien el de Botifler slogan de CiU de tota la vida juntament amb la Puta i la Ramoneta. Si ERC no es independentista CiU ho es molt menys, l'11s2012 encara eren pactant amb PPC i PSC el pacte fiscal. I el que va tindre la culpa de tot que ara estem com estem es el Pare de la Constitució Miquel Roca i Junyent. Mentre CDC tingui gent unionista a les seves files mai podrà dir que son independentista. Un partit independentista vol la independència el mes aviat possible , no va allargant el procés i dades de referendums. Aquí no es tracta de quin partit es mes independentista que altre es tracta, de Proclamar la Independència d'una vegada . Si no ho fa qui seran uns Botiflers ? .