divendres, 6 de febrer del 2015

Cotarelo: "En els mítings de Podemos hi ha gestos de la vella política"

06/02/2015

ESPANYA

L'escriptor i catedràtic creu que Tania Sánchez "és una trànsfuga"


Bernat Vilaró



Ramon Cotarelo | FOTO: Súmate


L'escriptor i catedràtic de Ciències Polítiques de la UNED Ramon Cotarelo assegura que "en el míting de Podemos de Vista Alegre, en el de Barcelona, en el de Sevilla i per diferents raons, hi va haver gestos, expressions, posats, de la vella política", en un article que publica avui al seu blog.


A més, sobre la sortida de Tania Sánchez d'IU, Cotarelo opina que "és una trànsfuga". "Ha decidit renunciar a la seva acta, abandonar el seu partit, si és que només pertany a IU i no també al Partit Comunista, i fundar-ne un de propi amb un projecte de convergència assembleari i de democràcia de base amb Guanyem i qui sap si també Podemos".

"La convergència, a la qual Pablo Iglesias diu tenir estesa la mà, significa que desembarca en Podemos un contingent de vella política de comunistes i militants d'IU, d'aquests de travetes, conflictes, escisions i pràctica professionalització de la política de càrrec públic en càrrec públic como la resta dels beneficiaris del 'règim'", conclou Cotarelo.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/cotarelo_en_els_mitings_de_podemos_hi_ha_gestos_de_la_vella_politica_106230.php