divendres, 6 de febrer del 2015

Dimiteixen dos joves del PP per exhibir-se amb una bandera franquista

06/02/2015

ESPANYOLISME

Ambdós han mostrat la seva estranyesa per les crítiques rebudes, ja que "els catalans surten amb l'estelada, que no és constitucional, o els bascos demanen l'acostament dels presos d'ETA"


Alèxia L. Ferret



Els dos joves del PP amb la bandera franquista - Cadena Ser


El president, Fernando Ruenes, i el tresorer, Pablo Alonso, de les Noves Generacions del Partit Popular de Llanes (Astúries) han presentat la seva dimissió després d'exhibir-se, en una fotografia, amb una bandera franquista, segons publica la Cadena Ser.

En aquesta fotografia, Alonso apareix fent una salutació feixista en un despatx de la seu de l'organització. Segons declaracions d'ambdós dirigents, estant "molt penedits pel dany causat al PP”. “La fotografia és una broma" que van fer-se abans d'accedir als seus càrrecs.

L'extresorer Ruenes però, ha mostrat la seva estranyesa per les crítiques rebudes, ja que "els catalans surten amb l'estelada, que no és constitucional, o els bascos demanen l'acostament dels presos d'ETA", ha etzibat el popular.


Enllaç noticia :

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/02/dimiteixen_dos_joves_del_pp_per_exhibir-se_amb_una_bandera_franquista_106237.php