dissabte, 31 de gener del 2015

Podemos no pot superar les mobilitzacions independentistes catalanes

Dissabte, 31 de gener de 2015 14:40 h

Mitjans de comunicació absorts per la mobilització del partit de Pablo Iglesias que en el seu dia van amagar la mobilització catalana i en van negar el seu èxit




© Podemos


Madrid (ACN).- Desenes de milers de persones vingudes d'arreu de l'estat espanyol participen aquest dissabte al migdia en la marxa convocada per Podem a Madrid per demanar un "canvi polític" i la fi de govern del PP. Enmig d'un ambient festiu i reivindicatiu, una riuada de manifestants omple el recorregut de la marxa, des de la plaça de Cibeles fins a la Puerta del Sol, en una demostració de força del partit liderat per Pablo Iglesias. 

Al crit de "Sí es pot" i "Tic, tac", els carrers del centre de Madrid s'han tenyit de lila i s'han omplert de cartells reivindicatius i banderes. Una gran pancarta amb el lema "És ara" encapçala la manifestació, que s'ha batejat com la "Marxa del canvi". 

Tant sols 300 autocars a la marxa de Podemos, 1.500 a la “V” catalana


El partit d’Iglesias ha omplert els carrers de Madrid, però també ha provocat el caos i s’ha quedat molt lluny de les manifestacions independentistes catalanes.

Cap referència al dret a decidir

Discursos de grans frases buides de continguts han estat el format dels discursos dels líders de Podemos, per cap d’ells, ni Errejón, ni Pablo Iglesias han fet cap menció al dret a decidir, no tant sols dels catalans sinó dels ciutadans.


Enllaç noticia :