diumenge, 18 de gener del 2015

ERC adverteix CiU

18-01-2015- a las 12:30h.

Marta Rovira: “L’acord pel full de ruta l’hauríem de tenir a punt abans de les eleccions municipals"




Rovira y Junqueras, en una imagen de archivo


La secretària general d'ERC, Marta Rovira, en una entrevista a RAC1, ha afirmat que “després de les eleccions del #27S es ratificarà el procés constituent amb el referèndum de la constitució catalana”.

 “Sí hi pot haver una declaració de sobirania després del 27S. La DUI la farem però no cal que sigui l'endemà mateix”, ha manifestat. També ha manifestat que “l'acord pel full de ruta l'hauríem de tenir a punt abans de les eleccions municipals”.


"El que ha de fer la comunitat internacional és respectar el dret a decidir dels ciutadans de Catalunya, no crec que ens requereixi més que a altres processos d'aquestes carecterístiques, no pot ser que ens diguin que la independència l'hem de fer en una doble volta, això no ha passat mai”, recorda.

Rovira ha apuntat també que “ICV i UDC hi han sigut fins ara, no entenc perquè haurien de deixar de ser-hi”. "Nosaltres, quan ens vam posicionar després del 9N, ja vam parlar que tot el procés que comencessim amb un nou mandat havia de continuar amb un nou referèndum que inclogués aquest procés. Fa falta després refrendar la constitució, el procés de transició nacional”, ha sentenciat finalment.



Enllaç noticia :

http://goo.gl/krN2zz