dissabte, 24 de gener del 2015

Cotarelo desmunta Pablo Iglesias

Dissabte, 24 de gener de 2015 05:00 h

Pel professor la trobada del líder de Podemos i Iñigo Errejón amb Bono i Zapatero posa de manifest les mentides, falsedats i presa de pèl dels que es diuen hereus del moviment 15-M




Diu Ramón Cotarelo, en un article que faria riure si no fos perquè el què explica fa plorar, que quan Iglesias va aterrar a Barcelona va assegurar que ningú el veuria mai abraçant-se a representants de la casta com Artur Mas, i assenyala que ho va dir després de prendre “cafè amb pastes” en secret amb dos membres de la casta com són Bono i Zapatero, i després d’assegurar en una entrevista a 20 Minutos que “nosaltres no som de coses secretes”. 

Cotarelo també explica que un cop conegut el secret “conciliàbul” Iglesias ha intentat ocultar la trobada malgrat omplir-se la boca d’assemblearisme, portes obertes i transparència. 


Cotarelo es pregunta què feien Iglesias i Errejón reunits en secret amb dos destacats membres de la casta, un d’ells, Zapatero,  artífex de al reforma de l’article 135 de la CE d’esquenes al poble, i l’altre, Bono, un “pseudosocialista nacionalcatòlico” que creu que la política “es pura intriga, maniobra, conciliàbul i mentida institucionalitzada”?. I respon: 

“Enganyar, mentir, defraudar com perversos”. I conclou que “el joc d'aquests nous predicadors és el mateix que el de la casta, concepte que, com tots els que manegen està copiat, literalment plagiat, d'elaboracions alienes”.   


Enllaç noticia :