dimecres, 17 de desembre del 2014

Joan Rosell tasta el "xarop" dels informes falsos espanyols

Dimecres, 17 de desembre de 2014 13:40 h

Rosell denuncia guerra bruta a la campanya de la CEOE i l'enviament d'un informe on se l'acusa de tenir independentistes al seu equip i de tebiesa en la defensa de la unitat d'Espanya






Joan Rosell, ha estat reelegit de nou president de la patronal CEOE amb un ajustat 52,27% del vots. Segons informa l'ACN, l'entorn de Rosell ha denunciat poc abans de les votacions una campanya de guerra bruta per part dels partidaris del seu contrincant, Antonio Garamendi. Entre altres, per l'enviament d'un informe anònim a molts dels compromissaris d'aquesta assemblea electoral on s'acusa el president de la CEOE d'haver "catalanitzat" la patronal i de tenir sobiranistes dins del seu equip, en referència a l'exdiputat del PP i l'assessor de Rosell, Manuel Milián, a qui acusen de "convers independentista". El propi Rosell ho ha denunciat al seu primer discurs, on ha criticat la manca d'ètica dels autors del document. 



 En el seu primer dicurs com a president, el propi Rosell ha denunciat aquesta guerra bruta i ha apuntat que "no és ètic confondre mentides i calúmnies". També ha afegit que no hi ha ètica sense estètica. "Hem de recuperar les formes, perquè no tot val en cap àmbit de la vida i especialment a l'empresarial", ha dit,

Segons fonts coneixedores del document, el text acusa a Rosell d'haver estat tebi en la defensa de la unitat d'Espanya i també assegura que va fer un "holocaust" vers antics directius de la CEOE que van haver de marxar amb la seva entrada a la direcció de la patronal a partir del 2010 -amb indemnitzacions superiors a 400.000 euros en la majoria dels casos- i que ara estan donant suport a Garamendi.

El document també denuncia un suposat tracte de favor de Rosell per Foment del Treball, que segons apunta no estaria al corrent del pagament de les quotes a la CEOE.Segons la carta, descrita per un dels compromissaris que hi ha tingut accés, el text diu que Foment no haurà de pagar la calefacció aquest hivern. L'argument es completa amb acusacions a Rosell de no controlar els comptes de la patronal.

Les mateixes fonts apunten que el document va començar a arribar als compromissaris de l'Assemblea Electoral de la CEOE fa deu dies, i s'ha anat distribuint a mesura que avançava la campanya. Paral·lelament, els empresaris amb dret a vot en aquests comicis també han rebut una carta de Garamendi on, en termes "correctes", segons aquestes fonts, es demana el vot per al candidat basc.


http://www.directe.cat/noticia/381519/joan-rosell-tasta-el-xarop-dels-informes-falsos-espanyols