dimarts, 23 de desembre del 2014

David Fernández: "Ens mereixem avançar"

23/12/2014

PROCÉS

El líder de la CUP respon a Pablo Iglesias: "No es pot parlar de nova política amb els tics de la vella"


Bernat Vilaró



El diputat de la CUP David Fernàndez


l líder de la CUP, David Fernández, ha sigut contundent en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', on ha deixat clar que "s'han de convocar eleccions amb un doble caràcter plebiscitari i constituent. L’alternativa a avançar és el no res, el retrocedir. Ens mereixem avançar".

El diputat independentista ha recordat que "fa 3 mesos omplíem una 'V' amb una esperança arreladíssima per un futur diferent". I que "venim d'un 9-N que semblava que la il·lusió ferma i sòlida agafava embranzida". Ara, segons Fernández, "es tracta que l'independentisme guanyi les eleccions".

Resposta a Pablo Iglesias


Pel que fa a les paraules del líder de Podemos, Pablo Iglesias, que va afirmar que ell mai s'abraçaria ni amb Mariano Rajoy ni amb Artur Mas (en relació a l'abraçada entre Fernández i el president català), el diputat de la CUP ha reconegut que li "sap greu personalment", que "políticament em sorprèn" i que "em decep".

Tot i que Fernández ha recordat la seva bona relació amb Iglesias, "un company de lluita", ha retret al líder de Podemos que "no es pot parlar de nova política amb els tics de la vella", i que "demanar a la societat catalana que esperi alguna cosa de Madrid és el que diuen les oligarquies catalanes i espanyoles des de fa 30 anys". "La crítica i la discrepància és imprescindible, però una altra cosa és l'atac personal calculat", ha conclòs.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/12/david_fernandez_ens_mereixem_avancar_105363.php