dijous, 20 de novembre del 2014

Rahola: "Catalunya serà la tomba política de Rajoy"

20/11/2014

QUERELLA

La comunicadora opina que el president espanyol “sembla un home feble, arraconat pels propis i pels altres, i incapaç de saber què ha de fer”

 

Nerea Rodríguez



La comunicadora Pilar Rahola




La comunicadora Pilar Rahola té clar que “Catalunya serà la tomba política de Mariano Rajoy”. En una intervenció ahir al programa ‘8 al dia’, Rahola es va preguntar perquè el president espanyol feia tot el que està fent, i va constatar tres possibles motius. El primer, “resoldre el problema català, però el cert és que l’agreuja”. El segon, “calmar la gana ferotge de la caverna. No, aquests sempre tenen més gana”.

En tercer lloc es va referir al fet que Rajoy vulgui “mostrar l’autoritat de l’Estat”, però va opinar que “quan un president de govern ha de resoldre un problema polític amb l’antipolítica utilitzant de manera brutal mecanismes legals absolutament discutibles, és d’una feblesa... Rajoy sembla un home feble, arraconat pels propis i pels altres, i incapaç de saber què ha de fer”.


A mes, Rahola va lamentar que “l’Estat es nega a fer política i, per tant fa la antipolítica anant als jutjats per anar en contra de les idees que no guanya per les urnes”, i va assenyalar que “el que fa el PP és la darrera deriva d’un govern que s’enfonsa. El PP ha enfollit, és un disbarat el que està passant”.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/rahola_catalunya_sera_la_tomba_politica_de_rajoy_104683.php