dijous, 20 de novembre del 2014

Carrascal: "Catalunya es va separant d’Espanya com un iceberg de l’Àrtic"

20/11/2014

QUERELLA

El periodista admet que els catalans "comencen a no estar dins l'Estat espanyol" i que "caldrà dir-los adéu"


Bernat Vilaró



José María Carrascal



El periodista i escriptor José María Carrascal admet que "els darrers fets indiquen que Catalunya comença a no estar dins d'Espanya". En un article d'opinió a l''Abc', afegeix que "Catalunya es va separant d'Espanya com un iceberg de l'Àrtic. Un altre error. I caldrà dir-li adéu".

"Aquesta rebel·lió dels fiscals catalans contra els seus superiors ho confirma" [la separació]. Se'ls han unit els col·legis d'advocats. Si se'ls uneixen els jutges, cosa que no s'ha de descartar, la tindríem armada". "Que els polítics no compleixin la llei és greu, però això dels fiscals forma part ja d'una altra categoria i no pot mirar-se cap a una altra banda", reitera Carrascal.

"Ja en el camí de la Real Politik, Artur Mas continuarà la dels fets consumats, amb cada vegada més seguidors, doncs ja sabeu, res té més èxit que l'èxit, deixant a Mariano Rajoy i a Eduardo Torres-Dulce discutint si és legal o no". "La legalitat compta ja poc per al president català, perquè està construint la seva pròpia legalitat, que inclou la seva pròpia jusícia".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/carrascal_catalunya_es_va_separant_d_espanya_com_un_iceberg_de_l_Artic_104675.php

1 comentari :

Anònim ha dit...

TANT DE BÓ !! , molts ho somniem pero , com s'ho pendrá l'Espanya no profunda , si soterrada tants anys "tirant de beta" i vivint un protagonisme que no li pertoca. Fa mes d'un secle que ens estem formant, preparant amb gent capacitada i amb "sentiment de pais" , sólidament arrelat.
Viure per veure !!