dijous, 6 de novembre del 2014

Álvaro: "En termes polítics, Madrid ja ha perdut"

06/11/2014

CONSULTA 9-N

"Volen humiliar el govern Mas per evitar la humiliació al govern Rajoy", diu el periodista


Bernat Vilaró


El periodista Francesc-Marc Álvaro - Gabi Muñoz


El periodista Francesc-Marc Álvaro assegura que, "en termes reals de política del segle XXI, el Madrid oficial ja ha perdut, passi el que passi diumenge", en un article que publica avui a La Vanguardia, titulat La força i la foto. "Com que certs ministres encara fan servir categories d’anàlisi pròpies de la guerra de Cuba, tot acaba en un plantejament tan primari com ranci: humiliar el Govern Mas per evitar la humiliació del Gabinet Rajoy", afegeix.

Álvaro, que acaba de publicar el llibre Ara sí que toca!, considera que "sembla que l’objectiu que presideix totes les accions del govern espanyol és guanyar per KO el proper diumenge, de manera que quedi clar, amb rotunditat, qui mana a Catalunya, per dir-ho com els castissos".


"El mètode del sobiranisme ha estat en tot moment impecablement democràtic i pacífic, festiu i respectuós amb tothom, fins i tot amb aquells que cada dia ens diuen nazis, etarres, mafiosos o idiotes", assegura.

Finalment, Álvaro conclou que "diumenge ens farem la foto: serà de gent que vota o serà de gent que vol votar i no l’hi permeten. En tots dos casos, guanyarem". "Jo votaré pensant en el meu avi murcià, que va venir de molt jove al nostre país per tenir dret a un futur i no haver d’acotar el cap davant dels senyorets. Votaré sense por i sense cap rancúnia, i pensant també en els meus fills, per descomptat", finalitza.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/11/Alvaro_en_termes_politics_madrid_ja_ha_perdut_104332.php