dimecres, 1 d’octubre del 2014

Sáenz de Santamaría cínica: "respectant tots la llei (La seva) ens entenem estupendament"

Dimecres, 1 d'octubre de 2014 10:30 h

El govern espanyol ha incomplert, al llarg dels últims tres anys, 35 sentències del TC favorables a la Generalitat i ara reclama respecte a les sentències judicials


Ese dedito Soraya !!


La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, en referència a l'acatament de la suspensió cautelar dictada pel Tribunal Constitucional, ha reiterat que "a tothom li competeix respectar les lleis i les decisions dels tribunals i és el que cal fer perquè  "És la seva obligació", i ha afegit, sense immutar-se, que el govern espanyol "respecta les lleis i les resolucions judicials". 

"Aquí respectant tots la llei tots ens entenem tots estupendament", ha conclòs. El govern espanyol ha incomplert, segons la Generalitat, 35 sentències d’un TC  espanyol a la carta. 


Santamaría també ha afirmat aquest que el Govern espanyol "respecta la llibertat d'expressió", en referència a les manifestacions d’aquest dimarts davant els ajuntaments contra la suspensió de la Llei de consultes i la convocatòria del 9-N, però respectar la llibertat d'expressió és "respectar la Constitució".

En els darrers mesos multitud de sentències favorables a Catalunya segueixen sense complir-se per part d’Espanya, entre altres: beques, gestió i concessió de subvencions per a finalitats d’assistència i serveis socials, programes d’integració d’immigrants, ajuts culturals, fons estatal d’ocupació, xarxa ferroviària...