dimecres, 29 d’octubre del 2014

L’àvia de 'Salvados', en un acte de 'Súmate'

29/10/2014

DRET A DECIDIR

Eugenia Parejo també va passejar amb Oriol Junqueras per Sant Vicenç dels Horts

 

Alèxia L. Ferret


Eugenia Parejo i Eduardo Reyes a l'acte de Súmate


L’àvia sevillana del programa Salvados, Eugenia Parejo, va assistir ahir a la presentació del llibre "Súmate. Cuando todos contamos" de la plataforma independentista castellanoparlant, Súmate. Tothom que va assistir a l’acte no va deixar passar l’ocasió de fotografiar-se amb la sevillana.

En el llibre, l’associació intenta explicar que va nèixer “per trencar tòpics sobre la immigració i aclarir els motius pels quals desitgen un Estat català”. Escrit per Núria Clotet i Jordi Fexas, explica com neix Súmate i per quins motius, i ho fa a partir d'entrevistes realitzades a persones que formen part d'aquesta plataforma.


En l'acte de presentació, celebrat al Museu d'Història de Catalunya, el president de Súmate, Eduardo Reyes, va afirmar que la plataforma "surt de gent indignada amb la manera en què l'Estat espanyol tracta a Catalunya i del convenciment que tots els catalans, amb independència del seu origen, han de plantar cara i apostar per un nou Estat".

L'acte ha comptat amb la presència de l'escriptor Albert Sánchez Piñol, autor de la novel·la "Victus" i que ha realitzat el pròleg del llibre, i també de l'actriu Sílvia Bel i de la periodista Pilar Rahola.

Junqueras i Eugenia

Ahir el president d’ERC, Oriol Junqueras, va rebre a la sevillana al seu poble. Va ser el mateix Junqueras qui va donar a conèixer la notícia a través del seu compte d'Instagram amb una fotografia on se'l veu al costat d'Eugenia passejant pels carrers de Sant Vicenç dels Horts.

"Passejant per Sant Vicenç dels Horts amb la Sra. Eugenia de la família Parejo de Sevilla. Ha acceptat la invitació de visitar-nos i copsar la realitat de casa nostra", ha dit el polític.


Eugenia Parejo i Oriol Junqueras



http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/l_avia_de_salvados_en_un_acte_de_sumate_104136.php