dimecres, 29 d’octubre del 2014

Gran acte d’Ara és l’Hora el 7N per tancar la campanya de la consulta

29/10/2014

CONSULTA 9-N

ANC i Òmnium organitzaran la 'Marató 9N' amb l’objectiu de fer una crida a gran escala a la participació a través de multitud de trucades


Nerea Rodríguez



La històrica "V" de la Diada


La campanya unitària ‘Ara és l’Hora’ prepara un gran acte final de campanya de la consulta del 9 de novembre. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 7 de novembre a les 20 hores a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona, i serà demà quan ‘Ara és l’Hora revelarà tots els detalls de l’acte.

A més, demà també es presentarà la Marató 9N, una de les propostes que la campanya habilitarà en els propers dies amb l’objectiu de fer una crida a gran escala a la participació en la consulta a través de multitud de trucades. Tal i com avança ‘BTV’, per aconseguir-ho es mobilitzaran centenars de voluntaris perquè facin tres milions de trucades a favor de la consulta durant quatre dies, del 5 al 8 de novembre.


D’altra banda, per aconseguir difondre el missatge del Sí-Sí s’editaran 500.000 diaris que es distribuiran a les principals àrees metropolitanes el dimarts 4 de novembre. De cara al cap de setmana de la votació, ‘Ara és l’Hora’ també prepara mobilitzacions així com un seguiment de la nit electoral.

Tots els detalls d’aquestes accions es coneixeran demà en una roda de premsa a la seu de l’Assemblea Nacional Catalana i que comptarà amb les intervencions de les presidentes de l’ANC i d’Òmnium Cultural, Carme Forcadell i Muriel Casals, el coordinador d’actes d’Ara és l'Hora, Ignasi Termes i la coordinadora de voluntaris de la campanya unitària, Anna Rosenfeld.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/acte_massiu_d_ara_es_l_hora_el_7n_per_tancar_la_campanya_de_la_consulta_104133.php