dimecres, 29 d’octubre del 2014

Diputats voluntaris del 9N deixen en evidència C's

29/10/2014

CONSULTA 9-N

Aixequen la mà després que Carrizosa dubti sobre d'on surten les més de 40.000 persones inscrites per col·laborar en la consulta


Nerea Rodríguez



Diputats del Parlament aixequen la mà identificant-se com a voluntaris del 9N


Nombrosos diputats del Parlament han deixat avui en evidència el grup parlamentari de C's. Ho han fet aixecant avui la mà quan el diputat de C’s Carlos Carrizosa ha intervingut durant la sessió de control al Parlament dubtant sobre d’on surten els més de 40.000 voluntaris que s'han inscrit per a col·laborar en la consulta del 9 de novembre. Els diputats han aixecat les mans identificant-se com a voluntaris del procés participatiu.

A més, Carrizosa ha criticat que “el govern fa servir als funcionaris i descarrega en ells la responsabilitat del 9N” i els ha reclamant “donar instruccions per escrit”. El diputat de C’s també ha denunciat que “s’utilitzaran els instituts públics de manera il·legal el 9N”.


Després de la intervenció de Carrizosa, la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha respost al diputat de C’s que “alguns només tenen l’argument de la por, el desconeixement i menystenir un procés democràtic” i l’ha animat a participar com a voluntari el 9N.


Diputats del Parlament aixequen la mà identificant-se com a voluntaris del 9N



http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/diputats_del_parlament_aixequen_la_ma_despres_que_c_s_dubti_sobre_els_voluntaris_del_9n_104138.php