dijous, 23 d’octubre del 2014

Jason Sorens: "Si Madrid continua amb la repressió contra Catalunya el món es farà sentir"

23/10/2014

CONSULTA 9-N

"Hi ha crides de polítics i mitjans internacionals per una entesa amb el govern català", diu el politòleg nord-americà en una entrevista a l'ARA


Bernat Vilaró


El politòleg Jason Sorens


El politòleg nord-americà Jason Sorens afirma avui en una entrevista a l'ARA que "si Madrid continua refusant de negociar i pren el camí de la repressió, el món es farà sentir i Espanya pagarà un cost significatiu", en referència al procés català.

En l'entrevista, feta pel periodista Marc Vidal, el politòleg estatunidenc afegeix que ja "hi ha crides de polítics i mitjans internacionals per una entesa amb el govern català".


"L'executiu espanyol ha perdut una oportunitat excel·lent per posar les seves condicions en el referèndum català", reitera.

Sorens, especialista en moviments secessionistes arreu del món, creu que si es fes un referèndum vinculant, "a Catalunya el resultat sembla que seria un sí, una situació inèdita en 70 anys". "El prestigi internacional baixa si s’opta per la mà dura contra el secessionisme", conclou.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/jason_sorens_si_madrid_continua_amb_la_repressio_contra_catalunya_el_mon_es_fara_sentir_103995.php