dijous, 23 d’octubre del 2014

Aprofiten un vídeo de legionaris envaint el metro de Barcelona per avisar Mas i Junqueras

Dijous, 23 d'octubre de 2014 17:20 h

Un digital avisa a Mas i Junqueras que prenguin nota: “els alçaments nacionalistes, a la vida real, no són com un videojoc de PlayStation. Tot té un límit”.






Els passatgers es van tornar “tots espanyols” i no van reaccionar contra “l’invasor”, assegura el mitjà ultra Mediterráneo Digital, que narra la reacció dels ocupants del vagó del metro de Barcelona envaït per un grup de l’Hermandad de Caballeros Legionarios de Barcelona, institució insigne de l’espanyolisme franquista, dirigint-se a la Plaça Catalunya el passat 19 d’octubre. 

La noticia destaca que davant la provocació “ni rastre d'estelades, símbols separatistes, xiulets ni els habituals signes de protesta davant “l’invasor” ningú va dir ni piu” i insisteix que “no hi va haver retrets ni valor, ni cap indici de resistència independentista davant “només” una desena d'homes desarmats”.

Democràcia contra barbàrie espanyola. 


El digital titlla de “curiós” el vídeo en el que es veu el grup de legionaris abillats amb nombroses banderes i ensenyes espanyoles, entonant un dels himnes més populars de la Legió.


Video :