dilluns, 27 d’octubre del 2014

Desqualificacions a Podemos entre sobiranistes i espanyolistes

27/10/2014

CONSULTA 9-N

Un membre del sector unionista es queixa que les cares visibles es posicionin a favor del dret a decidir o la independència


Xavier Lladó


Unes jornades de Podem Barcelona (@Podem_BCN)


Mala maror a la direcció de Podemos a Catalunya. En una reunió que va tenir lloc dissabte passat la tensió va derivar en desqualificacions entre sobiranistes i espanyolistes pel dret a decidir i la sobirania de Catalunya, segons ha informat Eldiario.es. Va ser en l'accés a la sala on es desenvolupava l'acte davant la mirada atònita d'altres companys de Madrid.

El membre del sector unionista Enric Martínez Herrera es va queixar que les cares visibles es posicionin a favor del dret a decidir o la independència.  


El corrent unionista va lamentar que els comunicats sobre el dret a decidir es fessin sense el consens de l'assemblea i van reivindicar un espai per debatre, abans de llançar un missatge sobre aquesta qüestió. Fa unes setmanes Podem Barcelona havia reafirmat el seu suport al dret a decidir i a la desobediència davant el TC).

La portaveu a Catalunya, Bea Rilova, nega que hi hagi divisió i assegura que hi ha pluralitat entre els membres més actius i que s'està fent el possible per habilitar espais on es puguin debatre les discrepàncies.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/desqualificacions_a_podemos_entre_sobiranistes_i_espanyolistes_104095.php