dilluns, 8 de setembre del 2014

Paraules dures de Mas a ERC

Dilluns, 8 de setembre de 2014 11:05 h

El president lamenta el tactisme d’ERC de “vol gallinaci” davant el cas Pujol i recorda que això no és una batalla per veure “qui els té més grossos”


En una entrevista de  Vicent Sanchis a la revista El Temps, el president  Mas diu que l’ha decebut la posició d’ERC en el cas Pujol  perquè “vol dir que estem en la politiqueria més petita, en la petita tàctica de partit de curta volada i de vol gallinaci que no és la que en aquests moments necessita el país", i recorda que " Això no és una batalla de testosterona. És una batalla de neurones i d’emocions. Juntes. Si això no ho entenem aquesta vegada, l’acabarem espifiant". La portaveu d’ERC, Anna Simó, ha defensat que ERC mai s’acarnissarà amb Pujol i ha respost  a Mas que la politiqueria la fa el PP, un partit “farcit de Corrupció” que dóna lliçons i parlen de que són legals. Tot plegat arriba en un moment en que la unitat dels partits partidaris de la consulta i l’esta propi haurien d’estar més units que mai. 




I Camacho, Cañas i Ausàs?

El president critica la indulgència amb la líder del PP, diputada i Senadora que va ser requerida pel Parlament a comparèixer pel cas Método 3 i encara se l’espera, i es demana si algú ha pensat fer comparèixer el diputat de Ciudadanos, Jordi Cañas, que va haver d’abandonar el Parlament per frau fiscal. Per últim es demana si l’exconseller d’ERC, Jordi Ausàs no va cometre un frau i no va tenir responsabilitats de Govern?

L’Estat espanyol és hostil

Mas assegura que no vol aixecar la senyera per amagar defectes però alerta que "els catalans hem de tenir clar que tenim un Estat hostil, que aprofitarà totes les nostres debilitats per magnificar-les, per anar en la nostra contra i a més des del màxim cinisme".


El cas Pujol és una pedra al camí però no una paret

El president reconeix l’impacte emocional sobre molta gent que ha causat el cas Pujol però defensa que el procés sobiranista ha arribat tant lluny i hi ha tanta gent decidida que l’obstacle no serà una paret infranquejable.

Acusacions gratuïtes contra el Govern de la Generalitat

En relació a les acusacions de corrupció al Govern de la Generalitat Mas diu: “Jo demano que en el cas de la família Pujol se separin estrictament el que són problemes d’una família, per important que sigui o hagi estat aquesta família, i Convergència Democràtica o, més encara, sobre la mateixa Generalitat. Algú pot demostrar el que sigui sobre adjudicacions irregulars del Govern? A més, en uns moments, aquells, en què va ser mirada, girada i regirada pertot arreu. Amb auditories, exàmens i investigacions de la fiscalia durant mesos i mesos i fins i tot anys... Mai ningú no va poder demostrar absolutament res. Per tant, home, això s’ha de respectar, suposo. Abans d’insinuar determinades coses s’ha de saber si això té una base. Una cosa són els problemes de la família Pujol i una altra decidir si la Generalitat es va comportar o es comporta correctament o no.”


http://www.directe.cat/noticia/366162/paraules-dures-de-mas-a-erc