divendres, 12 de setembre del 2014

Mas rep els organitzadors de la 'V' i es compromet "a no defraudar ningú"

11/09/2014

DIADA

El cap de la Generalitat es mostra “molt orgullós” de ser el president de Catalunya


Nerea Rodríguez


Artur Mas amb els organitzadors de la 'V'


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut aquest vespre els organitzadors de la gran ‘V’ humana, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, i després ha comparegut des del Palau de la Generalitat per valorar la jornada. Ha estat en aquest context que el president s’ha compromès “a no defraudar ningú”.

Mas ha aprofitat també per crida a la unitat dels partits polítics a favor de la consulta i ha donat l’enhorabona als organitzadors “de l’enorme mobilització cívica, catalana i patriòtica”. A més, ha assegurat que “és impactant, impressionant i molt emotiu”. En aquest sentit, ha afegit: “Que se n'adonin arreu del món de fins a quin punt aquest poble vol ser escoltat i vol votar i ser respectat”.


Alhora, ha aprofitat per deixar clar que “la gran mobilització d’avui és un missatge d’una gran potència que haurien d’escoltar a Madrid, i haurien d’asseure’s a la taula a negociar els termes perquè el poble català pugui votar”. Finalment, ha conclòs el seu parlament d’aquesta manera: “Creiu-me si us dic que em sento molt orgullós de ser president d’aquest país”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/mas_rep_els_organitzadors_de_la_v_i_es_compromet_a_no_defraudar_ningu_103000.php