dimarts, 16 de setembre del 2014

Mas obrirà converses amb Junqueras per l'entrada d'ERC al govern

16/09/2014

CONSULTA - REFERENDUM

El president de la Generalitat respon a l’oferta del líder dels republicans: "Arribat el moment, parlarem i veurem en quines condicions podem donar més fortalesa al procés"

 

Nerea Rodríguez


Mas, en el debat al Parlament


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha recollit el guant del líder d'ERC, Oriol Junqueras, i ha acceptat negociar un possible ingrés a l'executiu català d'Esquerra per reforçar el procés sobiranista, però ha alertat que la consulta "ja està blindada". Les converses entre tots dos es produiran en els propers dies.

Així ha replicat en la segona jornada del debat de Política General del Parlament a la intervenció prèvia del líder d'ERC, que ha dit que el seu partit vol ser al Govern per "blindar" la consulta del 9 de novembre i garantir que se celebri, per això ha indicat que si Mas ho ofereix, Esquerra entrarà a l'executiu.


"No ho resoldrem avui encara que agraeixo l'oferiment públic", ha dit Mas, que ha recordat que ja va oferir a Junqueras entrar al Govern a l'inici de la legislatura i el republicà ho va rebutjar: "Arribat el moment, parlarem i veurem en quines condicions podem donar més fortalesa al procés que estem vivint", ha postil·lat.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/mas_obrira_converses_amb_junqueras_per_l_entrada_d_erc_al_govern_103107.php