divendres, 26 de setembre del 2014

La logística de la consulta ja apareix al DOGC

26/09/2014

CONSULTA - REFERENDUM

Ortega signa avui una disposició sobre els mecanismes per identificar l'electorat del 9-N


Bernat Vilaró


Artur Mas i Joana Ortega



Tot i que el president de la Generalitat, Artur Mas, no signarà la convocatòria de la consulta del 9 de novembre fins demà, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ja publica avui una disposició per identificar "totes aquelles persones que poden ser cridades a participar en consultes populars no referendàries".

Aquesta ordre, que entrarà en vigor demà dissabte, la signa la vicepresidenta del govern català i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega.


Els usos previstos del text són "facilitar als òrgans de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals les dades actualitzades necessàries per a la planificació, organització i implementació de consultes populars no referendàries".

Tal i com apunta la disposició, les dades referents a persones "s’han de recollir, compilar, analitzar i presentar dissociades per sexes" per tal de facilitar els estudis estadístics, d’acord amb la normativa vigent sobre aquesta matèria. Les dades es poden proporcionar de forma presencial, per via postal i per transmissió electrònica.

Podeu llegir el document sencer en aquest enllaç.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/la_logistica_de_la_consulta_ja_apareix_al_dogc_103352.php