diumenge, 14 de setembre del 2014

El PPC del Masnou proposa diversos mètodes de violència contra Artur Mas

14/09/2014

DRET A DECIDIR

Posteriorment el partit ha rectificat i ha reconegut que ha estat una errada


Xavier Lladó



La imatge adjuntada a la piulada


El PPC del Masnou ha publicat aquest diumenge un tuit al seu compte de Twiter en què proposa, entre els seus seguidors, diversos mètodes de violència per utilitzar contra el president de la Generalitat, Artur Mas, si no frena el procés sobiranista. "Si Artur Mas treu les urnes el 9N, ¿Quin mètode et sembla més efectiu perquè entri en raó?", diu la piulada, i adjunta una fotografia amb una granada, uns guants de boxa, una pistola o una màquina serradora entre d'altres.


Posteriorment, han eliminat la piulada i n'han publicat una altra en què es disculpen i atribueixen l'errada a un embolic que s'han fet amb la plataforma de gestió de xarxes socials Hootsuite. "Bon dia!! Reiterem les nostres disculpes. L'origen del tuit no és nostre. Ho gestionem a través de Hootsuite i no ho vàrem veure. Disculpeu".

Minuts més tard, l'empresa Hootsuite España (@HootsuiteES) ha respost a la xarxa exigint que se la desvinculi de l'error del PPC: "Hootsuite no crea ni envia tuits automàtics ni té cap relació amb el contingut publicat", ha tuitejat. En un segon missatge a la xarxa ha afegit: "Hootsuite no genera continguts de manera autònoma ni els envia sense l'autorització prèvia de l'usuari".





http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/el_ppc_del_masnou_piula_diversos_metodes_de_violencia_contra_artur_mas_103052.php