dilluns, 29 de setembre del 2014

Álvaro: "Està sorgint el Partit del President, i mor la CDC pujolista"

29/09/2014

CONSULTA

El periodista afegeix que "ERC sap que un Mas afeblit es traduiria en més responsabilitat de la que ara ells poden i volen assumir"


Bernat Vilaró


El periodista Francesc-Marc Àlvaro


El periodista Francesc-Marc Álvaro ha publicat avui un article on diu que "està sorgint el Partit del President i, alhora, mor la CDC pujolista". Segons l'articulista de 'La Vanguardia', aquest Partit del President "té com a principal obstacle i problema l’estratègia de defensa de la família Pujol Ferrusola".

D'altra banda, "la CDC pujolista va morir molt abans de la penosa compareixença de Pujol a la Cambra catalana, ho va fer quan Mas va optar per fer més cas de les classes mitjanes agreujades per Madrid (i la crisi) que de les elits barcelonines que el veien com el treballador dòcil d’un món immutable", afegeix Álvaro.


"Des d'ara i fins el 9N s'intesificarà la cerca (i/o fabricació) de porqueria que pugui empastifar el nom del president de la Generalitat", manifesta. "Oriol Junqueras i els més informats d’ERC saben que un Mas afeblit es traduiria en més responsabilitat de la que ara ells poden i volen assumir. A vegades, l’element més tàctic és també el més generós", conclou el periodista.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/Alvaro_esta_sorgint_el_partit_del_president_i_mor_la_cdc_pujolista_103425.php