dilluns, 29 de setembre del 2014

Gabilondo: "Encara que no es voti, el 9N Catalunya estarà encara més lluny d’Espanya"

29/09/2014

CONSULTA

 

El periodista té clar que després de la suspensió cautelar de la consulta per part del Tribunal Constitucional "no haurà acabat tot"


Nerea Rodríguez


El periodista Iñaki Gabilondo


El periodista Iñaki Gabilondo està convençut que el 9 de novembre no hi haurà consulta sobre la independència de Catalunya. Malgrat això, reconeix i avisa que “encara que no es voti, el 9N Catalunya estarà encara més lluny d’Espanya”, i ho argumenta assenyalant que “no sembla que, en principi, passi res més”. “Estarà més lluny d’Espanya i, a més, haurà disposat de 40 dies de campanya per la cita electoral que vingui, perquè alguna vindrà”, sentencia.

En aquest sentit, afirma en el seu videoblog d'avui que “això és el que tenen previst els independentistes, però l’Estat no té res previst”. A més, constata que, des d’ara fins al novembre, “es desplegarà un gran moviment d’iniciatives populars per mantenir molt calent el foc i les flames
d’aquesta consulta”. El periodista té clar també que després de la suspensió cautelar de la consulta per part del Tribunal Constitucional, “ningú creu que així haurà acabat tot”.

Finalment, conclou assegurant que “l’acció judicial és fonamental, però no pot ser la única. Tinc la sensació que quan passi una mica de temps i tinguem una mica de perspectiva veurem que el 9N haurà estat el de menys”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/09/gabilondo_encara_que_no_es_voti_el_9n_catalunya_estara_encara_mes_lluny_d_espanya_82_103421.php