dissabte, 9 d’agost del 2014

Rivera es posa a la defensiva i carrega contra el seu entrevistador a TV3

Divendres, 8 d'agost de 2014 15:05 h

El líder de ciutadans acusa a TV3 de ser una eina de propaganda independentista i s’enfronta amb Jaume Freixes


Aquest matí Albert Rivera ha estat entrevistat al 3/24 pel periodista Jaume Freixes. Durant l’entrevista Albert Rivera ha dit que la Televisió publica de Catalunya treballa al servei del govern per fer propaganda política a favor de la independència. Davant d’aquesta afirmació Freixes li ha demanat si no en feia un gra massa i el líder de C’s li ha etzibat: “Vostè ho demostra. Fem un debat, més que no una entrevista. Jo estic encantat de fer un debat amb vostè. I si vostè es presenta a unes eleccions seré el seu rival polític” 
 




L’estirabot d’Albert Rivera

La resposta rabiüda de Rivera, però venia perquè Jaume Freixes li ha posat el dit a l’ull quan li ha dit, segons abans: “Senyor Rivera, si vostè pensa que els centenars de milers de persones que surten al carrer… Si hi ha una cosa fora de dubte és la capacitat de mobilització de la societat catalana. Si pensa que tota aquesta gent es deixa enredar i embolcallar amb una estelada i sense parlar de cap més afer que preocupi i interessi els catalans diu molt poc, i perdoni, de la seva opinió dels catalans, que són persones adultes i majors d'edat, que saben el que fan i que saben el que volen”. Ha estat en aquest moment quan Albert Rivera s’ha enfadat i li ha contestat amb el seu estirabot.

Més tard, quan Freixas li ha pregutat pel dèficit fiscal, Rivera ha tornat a atacar a Freixas i li ha dit “veig que vostè també ha assumit l’Espanya ens roba”.

Rivera no vol votar en consulta però vol eleccions


El líder de Ciutadans ha "convidat" al president de la Generalitat, Artur Mas, a que avanci les eleccions al Parlament si finalment el 9 de novembre no es pot celebrar la consulta "a la que ha fiat tot el seu mandat". Per a Rivera, aquest extrem suposaria que Mas "fracassa" en els seus objectius polítics i la convocatòria d'eleccions anticipades seria la millor manera "perquè els catalans escullin una nova majoria i un nou Govern".

Podeu veure l'entrevista sencera aquí