dissabte, 9 d’agost del 2014

Les forces de l’Estat fan “el gallet” sense complexos

Divendres, 8 d'agost de 2014 13:45 h

El portaveu del SIPE assegura que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil estan preparats per actuar contra la consulta quan els ho manin



Alfredo Perdiguero


El portaveu del Sindicat Independent de la Policia Espanyola (SIPE), Alfredo Perdiguero, s’ha confós i s’ha pensat que li tocava fer de portaveu del govern. O si més no això sembla perquè ha obert una mica massa la boca en una entrevista que li fa el diari ‘Benemérita al día’, que difon notícies sobre la Guàrdia Civil, les forces de seguretat de l’Estat espanyol i l’Exèrcit.

 Perdiguero ha fet bandera dels suposats plans dels cossos de seguretat espanyols per impedir la consulta i ha volgut presumir de ser una de les persones millor informades del cas Pujol informacions sobre les investigacions i silencis de l’Estat pel cas Pujol.

 Per últim, en el seu rampell de creure’s una gran autoritat institucional, Pedriguero ha fet d’heroi del poble espanyol i ha volgut enviar “un missatge tranquil·litzador” als ciutadans “frustrats per la crispació dels separatistes excloents del poder regional i de plataformes ultres radicals i bel·ligerants de separatistes catalans” perquè “el cos de policia nacional i la Guàrdia Civil estan preparats i llestos per intervenir a Catalunya sense complexos”. 


Pedriguero en té ganes, ja es veu: “tenga usted claro que si nos dejen hacer nuestro trabajo, haremos lo que tengamos que hacer, intervendremos donde tengamos que intervenir..., detendremos a quien esté fuera de la legalidad y que no quiera entender el ordenamiento jurídico de España”.

Però el portaveu del SIPE s’ha fet el gallet i en el seu atac de fums se n'ha anat de la llengua, i provablement això li surti car. Pedriguero ha parlat sobre els suposats moviments de la família Pujol, ha dit que existeixen diverses investigacions anteriors que el mateix Estat ha silenciat. Pedriguero fins i tot ha dit que anteriorment s’havien sancionat a policies per investigar a la família Pujol i ha assenyalat les detencions que el cos té al cap (si és que no han fugit cortesia de Pedriguero). Tot plegat, molt poc professional.