diumenge, 31 d’agost del 2014

L'expresident balear Cristòfol Soler deixa el PP

Diumenge, 31 d'agost de 2014 12:40 h

Marxa del PP per discrepàncies amb la direcció dels populars encapçalada per José Ramón Bauzá, l’actitud d’aquest contra la vaga de fam de Jaume Sastre i els atacs a la llengua catalana el detonant



Cristòfol Soler, el dia que va visitar Jaume Sastre en vaga de fam per mostrar-li la seva solidaritat



Segons publica el DBalears aquest diumenge, el que fou president del Govern de les Balears  i president del Parlament balear, Cristofol Soler, ja té redactada la carta explicant les raons de la seva baixa, carta que serà lliurada a la junta local del PP d’Inca, de la qual forma part Soler. 

Segons sembla la discrepància amb l’actual direcció del PP és total i ja ve de lluny, però en els darrers dies l’ex-president ha fet diferents comentaris a les xarxes socials que han rebut la resposta del portaveu del PP, Miquel Ramís, convidant-lo a marxar. 


Cristòfol Soler va mostrar el desacord amb el PP d’una manera pública al solidaritzar-se amb la vaga de fam de Jaume Sastre fent-li una visita solidaria tal i com va quedar reflectit en aquesta foto.

Cristòfol Soler sempre ha defensat la llengua catalana i el seu ús en l’ensenyament

Segons explica el DBalears, Soler, fins i tot en la seva etapa de president, sempre es va mostrar defensor del català i, fins i tot, va aprovar un pla pilot d'immersió i va liderar una convocatòria a favor de la identitat pròpia de Balears.