dilluns, 25 d’agost del 2014

L'alcaldessa de Cardedeu veu "desmesurada" la reacció del PP contra els trabucaires

Dilluns, 25 d'agost de 2014 19:55 h

Calamanda Vila lamenta que "algú ens vol posar a l'ull de l'huracà d'unes polèmiques artificials" per una tradició de quatre segles d'història





 

(ACN).- L'alcaldessa de Cardedeu (Vallès Oriental), Calamanda Vila, ha titllat de "desmesurada" la reacció del Partit Popular de portar a la Fiscalia de Catalunya els trabucaires que van llançar salves davant la casa del regidor del PP, Jaume Gelada, en el marc de les matines de la Festa Major, el 17 d'agost. Així ho ha afirmat Vila aquest dilluns a l'ACN.

"Algú ens vol posar a l'ull de l'huracà d'unes polèmiques artificials que no van amb la majoria de gent de Cardedeu", ha lamentat. L'alcaldessa s'ha mostrat disgustada pel ressò mediàtic que s'ha generat: "A cap alcalde li agrada que es pertorbi el benestar dels seus veïns i que hi hagi polèmiques d'algú que vol crear problemes allà on no n'hi ha".

Els trabucaires, una tradició de quatre segles

Vila ha sortit en defensa dels trabucaires argumentat que són una "tradició molt nostra" i  amb una història de quatre segles al darrere a aal històri adel nostre país, i les matines i les despertades thom sap que són una cercavila pel poble fent sorol, i en aquest cas va ser amb els trabucaires de Cardedeu acompanyats dels d'Igualada.