dimarts, 5 d’agost del 2014

El PP amenaça: "A Mas se li han donat massa avisos"

05/08/2014

DRET A DECIDIR - AMENACES

Alfonso Alonso diu que “no podem tenir confiança en una persona que ha estat incapaç de fer una reflexió malgrat el nombre de revessos que porta rebuts"


Alèxia L. Ferret


A.Alonso del PP imputado caso Gürtel (SUFI S.A.)

El portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, ha advertit al president de la Generalitat, Artur Mas, que se li han donat "molts avisos i oportunitats" perquè fes marxa enrere en el procés sobiranista, per la qual cosa ha posat en dubte que es pugui seguir confiant en ell.

En una entrevista a RNE, Alonso ha avisat que "no sé si és a temps. Jo ja no sé quin tipus de confiança podem tenir en una persona que ha estat incapaç de fer una reflexió malgrat el nombre de revessos que porta rebuts", ha lamentat.


En aquest sentit, li han preguntat per les noves dades del CIS en els quals, per primera vegada, ERC se situa per davant de CiU en intenció de vot a Catalunya, Alonso ha assenyalat que li dóna la sensació que “s'està perdent la centralitat” i que per això cal començar a “desfer un camí que la majoria de la societat catalana no desitja”.

El portaveu popular ha volgut posar l'accent en què hi ha hagut una crisi política enmig de la "marea independentista" i ha subratllat que ara s'ha de passar a un temps de profunda reflexió per abandonar el "camí de bojos del sobiranisme".



http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/el_pp_amenaca_a_mas_se_li_han_donat_massa_avisos_102239.php