dilluns, 11 d’agost del 2014

El cap dels Mossos revela que el CNI investiga el procés

11/08/2014

 PROCÉS

Albert Batlle avisa que "nosaltres complirem amb la legalitat" si es prohibeix la consulta


Bernat Vilaró



Albert Batlle, Cap dels Mossos



El director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, ha revelat avui que "no ens hem de sorprendre que els serveis d'intel·ligència de l'Estat i d'altres països analitzin la problemàtica catalana", confirmant així que el CNI investiga el procés sobiranista.

"Els serveis secrets dels Estats han existit des de fa molt temps. En aquests moments la situació que viu el nostre país esta sent analitzada des de molts punts de vista, pels serveis espanyols i també per altres països. Nosaltres tenim els nostres serveis però aquests temes no s’han de comentar", ha afegit, en declaracions a 'El món a Rac1'.

A més, Batlle ha sentenciat que "nosaltres complirem la legalitat", en referència a una hipotètica prohibició de la consulta del 9-N per part del Tribunal Constitucional. "Nosaltres ni convoquem la consulta ni organitzem tècnicament els processos electorals. Arribat el cas complirem el que la llei ens marqui", ha reiterat.

Diada cívica


Sobre la 'V de la Diada', Batlle ha recordat que "tenim els precedents de les diades anteriors, que han estat cíviques. Hi ha hagut molta gent, però també molt ordre. La mobilització de tanta gent és tema d’anàlisi per part de la policia d'aquest país, però no hi ha cap preocupació".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/albert_batlle_revela_que_el_cni_investiga_el_proces_102342.php