dimecres, 16 de juliol del 2014

Nervis al PP per la jugada de Mas a Bloomberg

Dimecres, 16 de juliol de 2014 15:10 h

Camacho mostra a Onda Cero la preocupació del PP pel "moviment tàctic” de Mas a Bloomberg perquè posarà en evidència la manca de sentit democràtic i de diàleg del govern espanyol





La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, en una entrevista a Onda Cero aquest dimecres, ha valorat les declaracions del president Mas a l’Agència Bloobberg on va assegurar que estaria disposat a negociar els termes de la consulta si el govern espanyol accepta que els catalans votin. 

Camacho ha acusat Mas de fer un "moviment tàctic" abans de la reunió amb Rajoy i ha burxat als partits pro-consulta assegurant que les declaracions de Mas són una “deslleialtat” cap a ells, però el tret li ha sortit per al culata perquè avui el president s'ha posat en contacte amb Junqueras, Herrera i Fernández per explicar-los com enfoca la reunió amb Rajoy i ha insistit que no tancarà cap acord amb aquest sense pactar-ho amb ells, de manera que ha esvaït els possibles dubtes. 






Mas ha trucat a Oriol Junqueras, Joan Herrera i David Fernández i els ha indicat que pensa
demanar-li a Rajoy que almenys no posi traves a la celebració de la consulta del 9-N i per tant no recorri la Llei catalana de consultes o el decret de convocatòria corresponent. També ha refermat el seu compromís de no acordar res sense pactar-ho primer amb ells, tal i com ja va anunciar en seu parlamentària.

En la mateixa línia s'ha expressat precisament el portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, en preguntar-li per les declaracions de Mas obrint-se a negociar la pregunta de la consulta. Homs ha reiterat que el Govern i Mas sempre han dit el mateix sobre aquesta qüestió, és a dir, que no hi haurà cap canvi si no s'acorda amb els partits que van p