dilluns, 7 de juliol del 2014

Monago busca la provocació i convida a Catalunya a tancar "ambaixades de Playmobil"

Dilluns, 7 de juliol de 2014 19:05 h

El president d’Extremadura assegura que els extremenys són "els que aporten més diners de la seva butxaca" als comptes autonòmics





L'ultradretà J.A.Monago






José Antonio Monago, ha tornat a dir-ne una de les seves. Aquesta vegada ho ha fet contestant al Conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que dissabte va dir que la rebaixa fiscal que Monago ha anunciat, i que afecta un 90% dels ciutadans extremenys,  es fa ”a costa dels diners dels catalans.

 Monago retret a la Generalitat Catalana que tingui “ambaixades de Playmovil i circuits de Formula 1”  i ha dit que els ciutadans d’Extremadura són els que més paguen i per tant es mereixen un alleugeriment de la fiscalitat quan els comptes s’estabilitzen.



 Monago se supera


El President d’Extremadura, que ha fet balanç dels seus tres anys de mandat, ha assegurat que al contrari que la Generalitat de Catalunya ell "no té ambaixades de Playmobil, ni circuits de Formula 1". Segons Monago, "els ciutadans extremenys històricament són dels ciutadans que aporten més de la seva butxaca com a conseqüència d'una fiscalitat autonòmica que és molt elevada" i per tant "quan s'estabilitzen els comptes públics, se'ns permet donat un cert alleugeriment als ciutadans d'un territori".

Monago no s’ha quedat aquí i encara l'ha dita més grossa buscant la provocació, ha proposat que l'Estat doni a Extremadura la xarxa de ports, aeroports, autopistes i infraestructures com té -ha dit- Catalunya, i a canvi ell "els deixa la seva càrrega fiscal".