dijous, 10 de juliol del 2014

Mas a Camacho: “No hi ha pla B a la consulta”

10/07/2014

PARLAMENT

La presidenta del PPC assegura que el procés sobiranista català acabarà com el Pla Ibarretxe


Alèxia L. Ferret


Artur Mas durant la sessió de control al Govern


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest matí a la líder dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, a la sessió de control del Parlament, que “no hi ha un pla B a la consulta”, després que aquesta li preguntés què faria l’endemà del referèndum.

Camacho ha reclamat a Mas que deixi de “fer el ridícul” i demani una reunió formal per dialogar amb el president espanyol, Mariano Rajoy. El president li ha contestat que ja ho ha fet, i s'ha estranyat que la dirigent popular no ho sabés. “Vostè està poc informada, ha perdut canals de comunicació, si no ja sabria que aquesta trobada està demanada”. “Nosaltres només demanem que es deixi conèixer l’opinió dels catalans, però vostès no volen saber què pensen. Fantàstic!”, li ha etzibat Mas.

Rivera i Spanair


Per la seva banda, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat a Mas explicacions pels diners que es van gastar en Spanair. Rivera ha assegurat que s’han perdut 185 milions de diners públics en aquest cas, i per aquest motiu, li ha proposat obrir conjuntament una comissió d’investigació per saber què ha passat. Mas li ha respòs que confon “la figura del president amb el grup parlamentari”, i que si té alguna iniciativa “s’espavili a negociar amb els parlamentaris”.

Reclam dels empresaris valencians

En el seu torn, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha preguntat al president què pensa fer per enfortir les relacions econòmiques amb el País Valencià, després que ahir un grup d’empresaris valencians denunciessin la manca d’inversions en infraestructures que tenen impactes negatius en la productivitat, i també reclamaven el Corredor Mediterrani. El president ha reconegut que la cooperació entre territoris veïns ”és un tema central”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/mas_a_camacho_no_hi_ha_pla_b_a_la_consulta_101751.php