divendres, 4 de juliol del 2014

La caverna no té límits

Divendres, 4 de juliol de 2014 13:10 h

Acusa el nacionalisme català d’utilitzar nens, presidents malats d’Alzheimer i al Govern de manipular discapacitats intel•lectuals per tirar endavant el procés 








Assenyalen el Govern de fer propaganda independentista amb discapacitats intel·lectuals i d’aprofitar-se’n. L’assistència del president Mas a l’acte del 30 aniversari de la Fundació Catalana Síndrome de Down ha estat motiu perquè l’unionisme ataqui de nou amb la cantarella de la propaganda i la manipulació per part del sobiranisme. 

El fet és que durant l’acte institucional quatre joves amb la síndrome de Down van traslladar al president Mas algunes de les seves preocupacions i entre ells, Andy Trias, fill de Ramon Trias Fargas, que va retreure al president  Mas les retallades del 20% en els programes d'inserció laboral. El president va explicar que el Govern català no té més diners i que Catalunya viu discriminació financera i Andy Trias li va donar la solució: declarar una DUI.  

La conversa que ha excitat la caverna 


Andy Trias va dir al president: "Vostè m'està dient que la Generalitat no té aquests diners, llavors l'única opció, al meu entendre, és que la proclamació unilateralment de la independència de Catalunya jo crec que seria la millor solució".  Mas li va respondre que "No es tracta d'un president proclami res, es tracta que un poble sencer decideixi el que vol".

Un insult a un col.lectiu que reclama poder votar 

L'acusació de manipulació de l'Andy Trias és un insult al col.lectiu de discapacitats intel.lectualsja que pressuposa que el col.lectiu no té criteri propi i es vulnerable davant les manipulacions polítiques. Andy Trias és un abanderat del dret de vot del col.lectiude  discapacitats intel·lectuals que reivindiquen poder exercir el dret a vot, negat a més de 4.000 catalans. 




1 comentari :

Anònim ha dit...

Que tal si ens dedicarem a fer comentaris dels seus afers interns de cambre i llit ??
No som tant mal parits com ells !!