dilluns, 28 de juliol del 2014

Contraacte a Madrid l'Onze de Setembre

28/07/2014

Cayetana Álvarez de Toledo diu a 'La Gaceta' que 'Libres e Iguales' vol "mobilitzar la població civil"


Bernat Vilaró



L'Ultradretana del PP Cayetana Álvarez de Toledo, al Congrés


La plataforma 'Libres e iguales', que es va presentar el 15 de juliol a Madrid, farà un acte a Madrid coincidint amb la Diada de l'Onze de Setembre, tal i com ha avançat la diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo, promotora d'aquest 'lobby' espanyolista, en una entrevista que publica avui 'La Gaceta'.

Segons la dirigent popular, a més de demanar reunions amb Mariano Rajoy, el rei, i els quatre partits que 'Libres e iguales' citen en el seu manifest (PP, PSOE, UPyD i C's), la plataforma espanyolista també busca la "mobilització de la població civil".

Álvarez de Toledo, que fa uns dies va dir que "ens volen robar Catalunya", explica en l'entrevista que el 7 d'agost faran un acte a Cadis amb el periodista Carlos Herrera, a l'Oratori de Sant Felip Neri, el lloc on es va firmar la Constitució de Cadis, el 1812.

El "desafiament de Mas"


"El president de la Generalitat ha decidit ficar Catalunya en un carreró sense sortida, i la única sortida raonable és una profunda rectificació per part seva", ha etzibat la diputada del PP.

"S'està posant de moda dir que a Espanya hi ha un problema polític greu, i que per a solucionar-lo el problema és la Constitució, i que la canviem i que així ho solucionem", ha afegit. "Però per a nosaltres el problema no és la Constitució, sinó el nacionalisme", ha conclòs Álvarez de Toledo.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/contraacte_a_madrid_l_onze_de_setembre_102082.php