dimarts, 29 de juliol del 2014

Camacho s'acarnissa amb Mas

Dimarts, 29 de juliol de 2014 15:35 h

La Camacho que durant anys ha amagat els sobresous del PP, la del fiscal de confiança i les bosses de cocodril que s’ha negat a comparèixer al Parlament pel cas Método3, ara dóna lliçons de moral


La Camacho


La líder del PP no en té prou d’insultar als catalans que volen una hisenda pròpia assegurant que la demanda respon a la necessitat de tapar les misèries de l’expresident Pujol. Ara, la mateixa Camacho del PP que asfixia econòmicament Catalunya, del PP de les grans mentides de les balances fiscals i del PP més corrupte de la història, s’ha acarnissat amb el president Mas perquè ha dit sentir "pena i compassió" per Pujol, argumentant que: 


"Nosaltres sentim pena pels milions de catalans que han de pagar impostos i no poden arribar a finals de mes, i no per Pujol", i això ho diu després d’haver triplicat el sou amb sobresous del PP en plena crisi econòmica. 

Els comptes declarats de Sánchez Camacho són un exercici de funambulisme numèric, on durant anys ha amagat el sobresou que cobra del PP. La talibana de la legalitat Constitucional fa trampa, amaga els seus ingressos i incompleix els seus deures com a senadora que marca la llei, i després de tot això, vol donar lliçons de moral i reclama que Jordi Pujol retorni la pensió que ha cobrat com a expresident mentre "evadia impostos i incomplia la llei". No valorem si l’expresident ha de tornar o no la pensió percebuda, però el que no és de rebut és que Camacho vulgui donar lliçons.