dimarts, 29 de juliol del 2014

Godó i Carol tenen un problema

Dimarts, 29 de juliol de 2014 14:35 h

Subscriptors i lectors de La Vanguardia inicien una campanya contra la política informativa del mitjà i demanen als subscriptors que es donin de baixa fins que la direcció no rectifiqui


Subscriptors i lectors de La Vanguardia la volen a favor del #SíSí. Un grup de subscriptors i lectors de La Vanguardia inicien una campanya  per donar-se de baixa del mitjà fins que la direcció del diari no reconsideri la seva política informativa vers el procés. Li . Els promotors de la campanya argumenten que el diari no està a l'alçada del moment històric que viu Catalunya, i impulsaran la campanya per donar-se  de baixa com a subscriptors fins que el diari no canviï el tractament que fa de les notícies sobre el procés i el 9N. Els promotors han elaborat un manifest, i disposen d’un compte de Twitter i d’un bloc actualitzat amb mostres sobre el tractament “erroni” que fa La Vanguardia del procés a causa de la seva política informativa. 





Per dignitat, volem una Vanguardia que ens representi a tots i a totes!

El manifest:

“Des de fa molts anys que estem subscrits i llegim diàriament La Vanguardia. Fins ara, aquest ha estat el nostre diari de referència, tant per les notícies que publicava com per la qualitat dels seus col•laboradors.


 Però últimament estem molt preocupats pel to que ha anat agafant La Vanguardia, sobretot a l’hora de tractar el procés que estem vivint actualment a Catalunya. Silencis intencionats, titulars esbiaixats, magnificació de postures contràries i criminalització de les postures favorables a l’estat propi, són
només un exemple d’una tendència que ens preocupa”.

Entenem que el que ha estat fins ara el nostre diari de referència no està a l’alçada del moment polític del nostre país i no és el diari que volem. És per aquest motiu que hem pres la decisió de donar-nos de baixa com a subscriptors i deixar de comprar-lo fins que l’actual equip redactor no rectifiqui i tracti les notícies sobre Catalunya amb el rigor periodístic que creiem que hauria de tenir.

És per això, i seguint l’exemple del que va passar l’any 1959 amb l’afer Galinsoga, que demanem als lectors que pensen igual que nosaltres que es donin de baixa com a subscriptors de La Vanguardia i recomanin als seus familiars i amics que facin el mateix.

Per dignitat, deixem de llegir el diari fins que l’actual direcció no rectifiqui.


http://www.directe.cat/noticia/360707/godo-i-carol-tenen-un-problema