dimarts, 8 de juliol del 2014

ANC: "El 9 de novembre ja ha començat"

08/07/2014

INDEPENDÈNCIA

L'Assemblea i la Plataforma ProSeleccions publiquen un vídeo on Enric Masip, Núria Picas i 18 esportistes més demanen "un esforç" per a la consulta


Bernat Vilaró



Núria Picas, protagonista de l'espot


L'ANC, a través de la seva assemblea sectorial d'esportistes per la independència, i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes han publicat un vídeo dins la campanya L'Esport per la Independència, on hi apareixen una vintena d'esportistes catalans que reclamen "un esforç" per a la consulta. "El 9 de novembre ja ha començat", diu l'eslògan de l'espot.




Enric Masip


Enric Masip, exjugador d'handbol del Barça i de la selecció espanyola, interpreta un hipotètic entrenador de la selecció catalana, i es dirigeix al seu equip, format per homes i dones, amb aquesta pregunta: "Alguna vegada heu aconseguit alguna cosa important sense esforç?". "No ens podem relaxar, ens queda molta feina per fer però l’hem de fer ara. La vostra llibertat és el que està en joc", continua Masip.

Al vestidor d'aquesta selecció catalana hi apareix la corredora i ciclista de muntanya Núria Picas, una de les esportistes que s'ha posicionat de manera més clara i contundent a favor de la independència, a més de 18 esportistes més de diverses disciplines. "A fora ens respecten però no ens podem relaxar. No podem reservar forces per al final perquè ja hi som", continua Masip. El vídeo acaba amb crits d'"indpendència".

"L’esport ha d’empènyer cap a la independència perquè és la via més ràpida per poder ser i créixer com volem, perquè tots desitgem viure en un país millor, perquè volem participar de la seva construcció i perquè volem gaudir de la normalitat pròpia de les nacions que són estats reconeguts amb totes les seves conseqüències", diu el manifest de la campanya.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/07/_el_9_de_novembre_ja_ha_comencat_101699.php