dimecres, 25 de juny del 2014

Què hi ha darrere “l’apocalipsi per entregues” de Fernàndez Díaz?

Dimecres, 25 de juny de 2014 14:35 h

Una cadira al consell de seguretat de l’ONU i posar en alerta els ministres d’interior del G-6 que avui es reuneixen a Barcelona sobre l’amenaça mundial que suposa la independència de Catalunya








Les paraules del ministre de l’Interior alertant que una Catalunya independent seria un terreny abonat per al terrorisme, són alguna cosa més que “l’Apocalipsi per entregues” com les ha definit el conseller Espadaler. Malgrat la ridiculesa, marca del govern espanyol, el dia triat pel ministre no és casual i el missatge tampoc. 

 Avui el president espanyol  viatja a Guinea Equatorial per participar a la cimera de la Unió Africana a la que també acudirà el secretari general de la ONU. Rajoy  es deixarà fotografiar al costat del
dictador Obiang perquè la missió s’ho val: aconseguir suports per una cadira al consell de Seguretat de l’ONU que es votarà la propera tardor, en ple procés sobiranista.

 En aquest sentit, l’amenaça d’una illa de terrorisme i crim organitzat sense control al bell mig de la Mediterrania pot ajudar a guanyar adeptes a la causa espanyola, juntament amb les promeses d’inversions en cooperació.  

Volen vendre al món que la independència de Catalunya és un problema de seguretat mundial malgrat fer el ridícul


Per altra banda, cal recordar que avui a Barcelona hi haurà la reunió del  G6 de ministres de l'Interior de França, Alemanya, Regne Unit, Espanya, Itàlia i Polònia, i el ministre espanyol no dubtarà en presentar la independència de Catalunya com un problema se seguretat mundial. 

De fet, la presidenta del PP  ha defensat les paraules del ministre argumentant que "és evident que qualsevol territori del món que quedi fora del paraigua de protecció del organismes de protecció internacionals i dels convenis de lluita contra la criminalitat, té moltes més possibilitat que puguin venir criminals de tota mena" i ha afegit que per això és important que “Catalunya segueixi sent Espanya, segueixi dins la OTAN, la ONU, de la UE, i dels convenis internacionals de lluita contra la criminalitat i el gihadisme".