dimarts, 3 de juny del 2014

Primícia d’Antich sobre la nova tercera via: és una operació de l’IBEX

Dimarts, 3 de juny de 2014 09:45 h

L’exdirector de La Vanguardia revela que empresaris de l’IBEX, velles glòries de la política i algun polític en actiu han dissenyat una tercera via 






Segons ha revelat  José Antich a RAC1, aquests propulsors de la tercera via, que haurien informat al president Mas, tenen clar que a Catalunya s’ha de votar, la clau és què s’ha de votar. 

 L’operació empresarial apunta a una reforma amb “algun diner a Catalunya, tema llengua i cultura i àmbit internacional”. La proposta tindria rang de referèndum i s’inclouria en una reforma constitucional. 


La votació es faria amb dues urnes, la de la proposta de l’estat  i la de la pregunta pactada per les forces sobiranistes, aquesta però seria només a títol consultiu. 

Xavier Sala i Martín ha afirmat a RAC1 que l'abdicació del rei podria respondre a una operació d'estat i que les empreses de l'IBEX, que són el poder, haurien mogut fitxa per  esperonar un nou projecte que ilusioni els espanyols i divideixi els catalans. 

Segons Antich, ara caldrà quel a proposta s'obri pas entre la classe política espanyola i catalana, tot i qu es'ha mostrat escèptic.   




1 comentari :

Hans Móller ha dit...

I un govern de coalició PP-PSOE presidit per en Duran i Lleida, per començar.