dilluns, 9 de juny del 2014

La veritable exclusiva de Duran la té La Vanguardia

Dilluns, 9 de juny de 2014 11:25 h

Marius Carol sap més de la maniobra de Duran que el diari que ha publicat l’exclusiva de la seva falsa “abdicació”


El Periódico ha caigut a la trampa de Duran i ha publicat una exclusiva que titula abdicació quan en realitat Duran no plega, sinó que fa una provocació més. El director de La Vanguardia, Màrius Carol, ha valorat a RAC1 la filtració de Duran, i ha fet algunes consideracions que mostren que Duran el té molt ben informat. Entre elles, que Duran va prendre la decisió unilateralment, tot sol, amb ell mateix, i  va filtrar la informació a El Periódico; que amb la maniobra ha volgut marcar perfil i espera una picada d’ullet de Madrid, i que vol salvar la cadira a la Comissió d’Exteriors que li dóna projecció internacional i titulars als diaris.  




Duran fa “llenya” però vol tornar a ser l’home imprescindible

Segons Carol, la maniobra de Duran li ha permès recuperar la iniciativa en un moment que l’havia perduda, i ha alertat que Duran no només no plega, sinó que vol salvar la presidència de la Comissió d’Exteriors que veu perillar. En definitiva,  Carol  explica que Duran tenia tres objectius: marcar perfil; explicar-se al rei, al príncep i al PP, a l’espera d’una picada d’ullet de Madrid, i salvar

la cadira a la Comissió d’Exteriors. De moment, la maniobra de Duran ja ha tingut el primer rèdit a Madrid, el president del Congrés, Luís Posada,  en declaracions a la Cope ha assegurat que si Duran no continua de portaveu de CiU és un “cop fatal” i que Mas ha de reflexionar. Caldrà estar atents a les entrevistes de Duran a 8TV i a La Vanguardia que ja s’albiren, i tenir en compte però el que ha dit Rahola: “Duran està fora de plànol, i la consulta no pararà perquè el procés està molt per damunt de Duran que ja ha fet llenya”.

Duran parla més amb el director de La Vanguardia que amb els membres d’Unió

El paperot que va haver de fer Joana Ortega a l’entrevista d’ahir al 324, que va trucar Duran sense obtenir resposta, tal com ha confirmat Carol, explica la deslleialtat de Duran amb els seus i posa en evidència el que ha afirmat Pilar Rahola a la mateixa tertúlia: “Unió és un partit, un projecte, i una ideologia  unipersonal”. La pregunta és: fins quan aguantarà la bona gent d’Unió a Duran?.


http://www.directe.cat/noticia/353449/la-veritable-exclusiva-de-duran-la-te-la-vanguardia