dilluns, 23 de juny del 2014

Graupera s’enganxa amb Sardà i López Alegre

23/06/2014

“Si jo et digués que un govern socialista t’apuja els impostos el 30 % estaries armant la marimorena!”, etziba el periodista a l'exdiputat del PP


Mar Sabé



Jordi Graupera, Xavier Sardà i Joan López Alegre



El periodista Jordi Graupera ha protagonitzat una enganxada avui a El Món a Rac1 amb els tertulians Xavier Sardà i Joan López Alegre. La tensió ha començat arran del projecte de llei que està preparant el govern espanyol sobre els beneficis del Port de Barcelona, que conclouria que el 50 % d'aquests s'haurien de destinar a millorar altres infraestructures de l'Estat espanyol.

López Alegre, exdiputat del PP, ha considerat que “el Ministeri de Foment s’hauria de
replantejar aquesta normativa”, però “no és una conspiració, és una mala norma”. Graupera li ha contestat explicant que “qui pateix les externalitats del port són els ciutadans de Barcelona”. “Si jo et digués que un govern socialista t’apuja els impostos el 30 % estaries armant la marimorena!”, li ha etzibat Graupera a López Alegre.

Però el to de la tertúlia ha augmentat en el moment en què el periodista Xavier Sardà ha posat un peu a la conversa insinuant que, com que els arguments de Graupera són els de la majoria de la societat, no cal que se’ls miri tant. “Com tens els nassos de respondre’m així?!”, li ha reblat Graupera, que li ha demanat que no ataqués la persona sinó els seus arguments.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/graupera_s_enganxa_amb_sarda_i_lopez_alegre_101429.php