dijous, 26 de juny del 2014

Fernández Díaz celebra una trobada de ministres de l’interior en “el país del crim organitzat i del terrorisme”

Dimecres, 25 de juny de 2014 20:55 h

Arrenca a Barcelona el G6 de ministres d'Interior d'Espanya, França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia i Polònia on el ministre espanyol els hi explicarà els perills de la Catalunya independent




Els ministres del G-6 a la "ciutat del crim organitzat i terrorisme"



Barcelona (ACN).- La cimera del 25 i 26 de juny del G6 dels ministres d'Interior d'Espanya, França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia i Polònia ha arrencat aquest vespre amb la rebuda a les set de la tarda dels protagonistes al Palau Albèniz de Barcelona.

La reunió, presidida pel representant espanyol, Jorge Fernández Díaz, també comptarà amb experts en matèria de seguretat de la Unió Europea i dels Estats Units. 

Es debatran assumptes com l'evolució del G6, la lluita contra el terrorisme gihadista i la seva radicalització, la immigració irregular a Europa, la lluita contra el narcotràfic a l'Atlàntic i les relacions entre els Estats Units i la Unió Europea. Acabarà demà dijous cap al migdia. 

Fernández Díaz posa en perill la seguretat europea al vetar l’accés a les bases de dades europees als Mossos d’Esquadra


Durant aquesta cimera, el ministre Jorge Fernández Díaz mantindrà també trobades bilaterals amb el Fiscal General Adjunt dels Estats Units, James M. Cole; el vicesecretari de Seguretat Interior també dels Estats Units, Alejandro Mayorkas, i el ministro d'Interior d'Itàlia, Angelino Alfano. Sens dubte el ministre espanyol els advertirà del perill d’una Catalunya independent.